Farvet glas A-2-Z og hvorfor kreativitet heler

Jeg fandt denne artikel for nylig, der giver genlyd mine følelser omkring glasmosaikker og kreativitet.

Forbinder med din kreative sjæl

Mange af os har liv fyldt med frister og daglige rutiner. Tappe vores kreative energier er ofte de sidste ting på vores hjerner. Måske tror du at du ikke har en kreativ side, måske din vilde følelse af fantasi tilbage med din barndom, måske du ikke engang klar over, hvad er virkelig inden du bare venter på at blive sat fri.

Hvorfor vælge en kreativ sti?

Fremmer din følelse af kreativitet kan give dig følelsen af frihed, glæde og passion. Det kan hjælpe dig med at se dit liv i et nyt lys og hjælpe dig med at håndtere situationer, som du troede var håbløs. Når du udtrykker dig gennem kreative handling du finde gaver såsom: lykke, selvværd, healing og indre glæde. Lad ikke samfundets billede af kunstneren som virtuos skræmme dig til ikke at forsøge. Selvudfoldelse kommer i mange former og i varierende grader af evne. Vi alle har en skabende kunstner inden for. Uanset om du vælger at kalde på disse fantastiske gaver er op til dig!

Nogle eksempler på kreative bestræbelser

1. musik har charme… (Minder mig om min søde spansk Guitar)

Hvor mange af os gerne synge i badet eller i bilen i myldretiden trafik? Du kan tage denne ide et skridt videre og bruge musik som en måde at finde kreativitet. I denne alder af CDS har vi adgang til enhver form for musik vi ønsker. Prøve at eksperimentere ved at lytte til forskellige slags musik. Find ud af hvad lindrer din sjæl, hvad giver dig energi, hvilken musik sætter dine tanker gratis. Holde pen og papir i nærheden og skrive ned nogen tanker, der kommer fra denne erfaring. Inden længe, kan du finde dig selv skrive et essay af inspiration eller bare danse rundt din stue med opgive.

Da min søn var fire, startede jeg høre musik fra sit soveværelse når jeg havde gemt ham. Jeg var spændt på, hvor denne søde musik kom fra og kiggede i at se, hvad der foregik. Jeg opdagede, at han havde startet sin egen aften ritual. Han synger hændelser af sin dag til sig selv. Med stor passion ville han synge sin skuffelser, resultater og glæderne. Jeg vil indrømme, at jeg siden har prøvet dette selv og fandt det at være en af de mest frigøre oplevelser jeg nogensinde har haft.

2. kunsten at udtryk

Du behøver ikke at have en professionel sæt med olie maling eller være skolet på den fineste art institute for at udtrykke din kunstneriske sjæl. Jeg taler om kunst, der kommer fra meget dybet af dit væsen og er ikke beregnet til at være fryd for nogen andre end dig. ‘Dharma kunst’ er en form for kunstnerisk praksis hvor du begynde at samle ting fra det omgivende miljø og omarrangere dem i en kreativ og kunstnerisk måde. Der er ingen regler, blot indsamle hvad du finder interessant og derefter skabe noget nyt. En nem måde at eksperimentere med denne ide er at lave en collage fra magasin udklip. Tage en time og skabe en collage, der virkelig afspejler dine passioner i livet. Indarbejde favorit citater og ordsprog, at inspirerer dig. Hvem ved, en dag du kan fastklæbe gamle ur dele til en slidte stråhat som en personlig kommentar til tiden.

En gammel college værelseskammerat af mine venner for nylig sendte mig et lille mixed media maleri som et tegn på venskab og tak. Her er hvad det vedlagte notat sagde: “Dette er hvad jeg gjorde den nat, jeg talte med dig på telefonen. Du var inspirerende. Til mig, det ligner noget en teenager ville gøre, men det afspejler, hvordan jeg føler disse dage… hvad det så betyder. ” Det betød verden for mig!

Kreativitet hjælper os med at låse vores indre selv, men det skal også blive delt.

4 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.