Hvad er en livrente?

En annuitet er en kontrakt i som et forsikringsselskab fremsætter en række indtægter betalinger med jævne mellemrum til gengæld for en præmie eller præmier du har betalt. Livrenter er oftest købt for fremtidige pensionsindkomst. Kun en livrente kan betale en indtægt, der kan garanteres at sidste, så længe du lever.

Ordet annuitet er et latinsk ord. Du kan finde det i den ældste ordbog du har. Livrente menes indtægt. En annuitet er hverken en livsforsikring eller sygesikring politik. Det er ikke en opsparingskonto eller opsparing certifikat. Du bør ikke købe en livrente for at nå kortsigtede økonomiske mål. Der findes flere forskellige typer af annuiteter. Selvfølgelig betyder ordet ‘livrente’ indkomst. Ordet ‘udskudt’ betyder indkomst senere. Ordet ‘ umiddelbar ‘ betyder indkomst nu. Der er to typer af livrenter, fast og variabel. Ordet «faste» ikke betyder nødvendigvis, din interesse er fastsat, det betyder, at din præmie tjener minimum garanteret rente. Variabel, der indebærer risiko betyder

dollars (din præmie), du sætter ind i en variabel livrente kan variere op og ned.

Der er to dele til en fast udskudt garanteret indkomst livrente, en nuværende rente og et minimum garanteret rente. Den garanterede rente er den laveste sats, som din livrente vil tjene. Denne sats er anfoert i salgskontrakten. Den nuværende sats er knyttet til reserverne og interesse selskabet tjener på deres portefølje eller til en ekstern reference eller indeks. Du kan købe en fast udskudt livrente og starte din renteindtægter tredive dage senere. Men det er bedre at vente 12 måneder, og derefter tage den forrige år tjent interesse gennem det andet år.

Med en IRA, kan du sætte din individuelle pensionsopsparinger konto inde i en fast livrente, den eneste køretøj, der kan give en garanteret pensionsindkomst for at vare dig så længe du lever. Forsikringsselskaber er forpligtet ved lov til at have reserver, at sikkerhedskopiere garantien.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, så længe den forfatter, bio og levende links efterlades intakte.

4 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.