Snakkesalig Cheerleader…

Rejser hjem på en fem timers flyvning for nylig, havde jeg ulykken at sidde foran ‘snakkesalig cheerleader’. Hun talte til de mandlige passagerer sidder ved siden af hende. Nu har jeg intet imod cheerleaders de giver timevis af underholdning for hele familien på et spil, men denne pige var lige ud af T-Mobile kommercielle. Du kender en? Det er, hvor pigen tilsyneladende taler gennem hende hele månedlige minutter i en samtale.

Så der jeg, forsøger at sove efter en dag værd af lange møder, og som jeg sagde, det er en 5 timers flyvning. Denne pige ville bare ikke stoppe taler, selv for at tage et pust. I første omgang det var morsomt, så det fik irriterende og til sidst jeg kunne ikke tage mere.

Jeg sætter min Bose støjreducerende hovedtelefoner på og straks de tavshed brøl af jetmotorer ned til en blotte klynken, men cheerleader pige syntes skal forstærkes endnu højere! Agggh! Hvis bare hovedtelefonerne havde en ‘reducere cheerleader støj’ indstilling – uden held. Efter at gå gennem en vifte af følelser, hvoraf de fleste er opdage uovertrufne her, besluttede jeg at prøve og se om positivt i alt dette.

Jeg spurgte mig selv, hvad nu hvis jeg havde siddet ved siden af cheerleader, og hun var chatter til mig? Helt ærligt, formoder jeg, at jeg ville have rakte hende, jeg kan selv har nydt samtalen.

Set i bakspejlet tror jeg, jeg var alt for træt. Jeg altid prøve og kigge efter gode i folk, og jeg vil opfordre dig til at gøre det samme. Normalt kan du finde noget, selv i værste situationer.

Lad aldrig en dårlig omstændighed påvirke dig ud over en dag, så sørg for du klare dit hoved og vågne op i en positiv ramme i sindet, klar til at flytte. Jeg kan grine over situationen med cheerleader nu, og jeg vidste dengang, at hun ville give en lærerige lektie for os alle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *